Integers

Integers?
Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van zogenaamde Integers. Integer is een andere benaming voor een Crystal Grid. Een Crystal Grid is een geometrisch patroon van edelstenen en kristallen. De samenstelling van de verschilldende edelstenen en mineralen, in combinatie met het geometrisch patroon, zorgt voor een bepaald energie veld. Een Crystal Grid heeft een duidelijk doel, of een bepaalde intentie. Zo kan een grid de ruimte zuiveren, voor harmonie zorgen, healing, liefde aantrekken, en nog veel meer...

Waarom heten deze crystal grids eigenlijk Integers?
Integer betekent in het Engels ''een heel getal''. In het Latijns betekent het woord Integer 'geheel'. Het woord heilig, dat afgeleid is van het woord heling, betekent niets anders dan 'heelheid, of volmaaktheid'. Een crystal grid is een samenstelling van verschillende stenen en mineralen die samen een geheel vormen en daarmee volmaakt zijn. Het woord Integer legt dus eigenlijk eenvoudigweg uit wat een crystal grid is.

Gebruik tijdens de behandeling
De Integers liggen altijd onder de behandeltafel, en zijn daarmee een aanvulling op de energetsiche behandeling.
Ook is het mogelijk om zelf een Integer te maken. Mocht je een bepaald doel voor ogen hebben, of zit een probleem je erg dwars, dan kunnen we samen kijken naar welke stenen daarbij het beste passen, en welke geometrische vorm daarvoor het meest geschikt is. Zo leer je meteen zelf hoe je een Integer kunt maken.
Het maken van een Integer kan gezien worden als een ritueel waarbij met aandacht aan een specifiek doel of een intentie wordt gewerkt.

Na afloop krijg je een uitgebreide beschrijving mee naar huis en een foto afdruk van jouw Integer.Tarieven:

€ 145,- p.p. inclusief BTW
De Integers zijn een onderdeel van Integer Art: www.integerart.com


Intentie: Aarden


Intentie: Liefde en rijkdomIntentie: nieuw begin


© 2019 MEREL JANSEN ALL RIGHTS RESERVED