Wat is energetische therapie?

''Het lichaam in staat stellen om zichzelf te genezen''. Dat klinkt ontzettend mooi, maar wat is energetische therapie nu eigenlijk precies? Een ander woord voor energetische therapie is magnetiseren. Bij magnetiseren wordt gebruik gemaakt van universele energie. Magnetiseren gaat uit van een holistisch mensbeeld. Dit betekent dat het lichaam bestaat uit energiecentra (chakra's) en een energie lichaam (aura). Het doel van energetische therapie is om het lichaam zichzelf te laten herstellen.

Wat gebeurt er tijdens het magnetiseren?

De universele energie wordt via de handen van de therapeut aan een cliënt doorgegeven. Soms met een zachte aanraking, of strijkende bewegingen. De energie heft blokkades op, haalt zware, negatieve of overtollige energie weg, en voegt nieuwe schone energie toe daar waar dat nodig is. Magnetiseren is een eeuwenoude methodie die disbalans in de energiecentra opheft.


Werkt het bij iedereen?

Energetsiche therapie kan bij diverse klachten worden toegepast. Van depressie tot aan een burn-out. Je hoeft niet per se in energetische therapie te geloven om er een positief effect van te merken. Je mag er dus sceptisch tegenover staan. Maar een energetisch therapeut is geen arts en zal een arts ook nooit vervangen. Bij ernstige klachten is het altijd aan te raden om een arts te raadplegen. Energetische therapie kan een mooie aanvulling zijn op een al bestaande behandeling.

Het is ook mogelijk om in de avonden en in het weekend een afspraak te maken.


Let op: In verband met mijn zwangerschap geef ik momenteel geen behandelingen.


Tarieven:

Behandeling van 50 minuten €47,5o- inclusief BTW
Of 5 behandelingen voor €200,- inclusief BTW

Bij gebrek aan financiële mogelijkheden kunt u alsnog contact met mij opnemen, zodat we tot een regeling kunnen komen.


© 2019 MEREL JANSEN ALL RIGHTS RESERVED